Söndagen som inte blev som planerat.

Ja ni, det där med att gå på Gröna Lund en solig sommarlovssöndag när Elton John ska spela? Det säger väl kanske sig självt så här i efterhand, hehe. Vi kom till Grönan vid 15.30, köpte femkampshäfte och ställde oss i kön för att komma in. Så fort vi kom innanför entrén kände vi bara vad är det här?! Det var så sjukt mycket folk, förstår verkligen inte att de släppte in fler? Vi tog ett varv runt för att se om vi kunde sätta oss och ta något att dricka men det var flera meters köer till varenda ställe så vi beslutade oss för att gå därifrån istället och komma tillbaka en annan vardagskväll när det förhoppningsvis är lite lugnare. Istället gick vi till Josefinas och mötte upp några kompisar till Marcus, var betydligt lugnare där, så vi hängde kvar ett par timmar innan vi åkte hemåt och fixade middag. Blev en bra söndag ändå trots att det inte riktigt blev som planerat :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *