Härlig lördag!

God morgon!

Igår hade jag en riktigt skön lördag! Gick upp vid 9 och började dagen med kaffe och solning på balkongen innan molnen kom vid 11-tiden.

 Efter det städade jag lite hemma och putsade våra fönster som definitivt inte blev putsade innan vi flyttade in för en månad sen… Trist när en ska behöva göra sådant själv. Men men, fint blev det i alla fall! Efter en somrig salladslunch tog jag en dusch och vilade lite. Marcus kom strax innan kl 16 så då åkte vi till blomsterlandet för att piffa till balkongen lite! Det blev två olika basilikor, rosmarin, pepparmynta och persilja. Tyvärr var timjan som jag verkligen hade velat köpa slut. Sedan fick jag en tomatplanta av Ida för ett tag sedan och den fick sig en ny större kruka att frodas i, härligt med lite grönt och ätbart på balkongen!

Vid 18.30 åkte vi mot Norr Mälarstrand för middag på Mälarpaviljongen. Supermysigt verkligen! Tyvärr fick jag ingen bild pga. inget minne på telefonen men jag kan lova att deras caesarsallad med räkor var den största sallad jag ätit. Orkade inte ens äta upp hela och det är inte ofta det händer, haha. Kvällen avslutades hemma i soffan med några avsnitt Sons of Anarchy. Nu är en säsong avklarad, bara sex kvar då..!

Himlen var även helt fantastisk igår, fint avslut på dagen!


Just nu sitter jag åter igen på balkongen med en kaffe. I eftermiddag väntar Gröna Lund och ikväll även en spelning där med Elton John – spännande!

Vi hörs mer i morgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *