5 weeks to go!

  Hej hej! Titta på bilden ovan, fin va? Tog den när vi flög helikopter över Manhattan, så häftigt! Idag är det dessutom bara fem veckor kvar tills vi åker till Australien, så himla sjukt? Tiden flyger verkligen fram den här hösten men vad gör det när jag har så mycket roligt framför mig ;)

Idag vaknade jag dock upp och kände mig sjuk, har varit en riktigt seg dag. Marcus kom hem efter jobbet och åt tacolunch med mig innan vi åkte hem till pappa en sväng och lämnade lite grejer till deras nya badrum.

 Efter det åkte Marcus till Gävle och jag åkte till biblioteket och hämtade en bok vilket kändes som världens jobbigaste projekt idag. Efter det har det inte blivit många knop här hemma. Får bli nya bättre tag i morgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *