God morgon måndag!

 I natt blev det inte många timmars sömn, somnade väl vid 1.30 och vaknade av klockan 5.45, härligt ;) Vi gick upp och åt frukost innan Marcus åkte till jobbet och jag satte mig för att plugga. Har två veckor på mig att ta igen sex veckors tentaplugg, bra där Emelie! Insåg dessutom att jag blivit struken från den kursen då jag missade en treveckorskoll där de kollar vilka som är aktiva och verkligen läser kursen. Oops. Aja, det löser sig nog. Det är ju trots allt en distanskurs och därför lägger man ju upp plugget lite efter vad som passar en själv och under förra veckan i NY pluggade jag ju liksom inte som ni kanske förstår ;)

Idag blir det därför plugg, plugg, plugg som gäller för min del. Hoppas ni har en roligare start på veckan ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *