Tisdag, sista dagen i NY

 Idag hade vi ställt klockan på 9 så då var det bara att pallra sig upp och äta frukost innan vi tog en taxi till Central Park.  

  

 Vi gick runt i ett par timmar och såg bland annat John Lennons minnesplats ”Strawberry Fields” och The Lake. Idag har det varit sjukt varmt och kvavt så efter det satte vi oss och tog en kall dricka innan vi åkte tillbaka till lägenheten för en sista lunch.  

 Efter det packade vi ihop våra saker och tog flygbussen till JFK kl. 16. Vi kom fram till flygplatsen vid 18, åt middag på en mysig restaurang och 20.40 lyfte planet till Island där vi landar i morgon bitti Isländsk tid.  

  

  

 Hoppas vi kan sova under 6-timmarsflighten nu bara, annars blir det en tung dag i morgon…. Vi hörs mer då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *