Måndag i New York!

 Igår sov vi till 12 och kom inte iväg förrän vid 15-tiden. Då tog vi en taxi till Centery 21 där vi shoppade lite innan vi åkte hem igen för en sen lunch innan det var hockeydags.  

Matchen mellan New York Rangers och Philadelphia började kl. 19 och vi hade riktigt bra platser! Dock trodde jag faktiskt att Madison Square Garden skulle vara så mycket större men det var ju typ som Globen men inte lika högt i tak…  

  

Det var inte heller lika bra drag som det brukar vara på hockeymatcherna hemma eftersom de inte har någon riktig klack, men det var ändå superkul att ha varit där och sett en NYR-match såklart. Att de dessutom vann gjorde ju att det faktiskt blev riktigt spännande och bra stämning tillslut ;)

Matchen höll på till strax före 22 och då gick vi hem till terassen igen dit även Matilda kom. Vi beställde hem mat och satt uppe till 1-tiden innan vi kände att det var dags att sova eftersom vi ville upp i tid vår sista dag i New York.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *