Lördag i New York!

Idag var det dags för den efterlängtade helikopterturen! Vi skulle flyga 12.30 men på grund av att Påven skulle flyga hem idag så fick de inte flyga helikoptrarna förrän han hade åkt iväg så de låg drygt två timmar efter i tidsschemat när vi kom dit. Som tur var kom vi iväg redan vid 13.30 och jäklar vilken upplevelse, så himla häftigt! 

 Efter flygturen åt vi lyxlunch nere vid vattnet i Battery Park, så himla fint och mysigt men den dyraste lunchen jag ätit i mitt liv, haha. Men det var det värt, vi är ju på semester trots allt ;) 
 När vi var mätta och belåtna gick vi till Wall Street och sedan vidare till One World Trade Center och Twin Towers Ground Zero. Det var så himla mäktigt och stort, riktigt fint.   
 Efter det var vi alla väldigt trötta så då tog vi en taxi hemåt igen. Han körde dock fel så vi fick se hela östra sidan av Manhattan också, lite oväntad sightseeing så där ;) På kvällen var tanken att vi skulle gå ut med Matilda då hon jobbar på en klubb, men vi var alla så sjukt trötta och bestämde oss för att hänga hemma istället och beställa hem hämtmat. Skönt med en lugn kväll att vila upp sig på, det känns att jetlagen fortfarande sitter i för på eftermiddagarna slår tröttheten till och vägrar ge med sig…

Nä, nu ska jag sova och i morgon tänkte vi bland annat göra ett nytt försök med att hyra cyklar i Central Park, mysigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *