Första kvällen i New York!

Hej på er! Nu är vi i New York och har det helt fantastiskt!

Vi hade en mellanlandning på Island på vägen ner på 1,5 timme och på planet mot NY sov jag ungefär 1,5 timme och det behövdes kan jag lova! Vi landade vid 12.30 lokal tid (18.30 svensk tid) och kom till lägenheten som vi hyrt i Hells Kitchen vid 15.30-tiden. På vägen från flygplatsen åkte vi bland annat förbi enorma kyrkogårdar, det var bland det sjukaste jag sett! Så otroligt stora och gravplatser verkligen överallt!

När vi efter lite strul äntligen kom in i lägenheten möttes vi av en enorm terass som vi inte visste att lägenheten hade. Gissa om vi blev glada? Vi som älskar att sitta ute på kvällarna! 

 Vi bestämde oss för att spendera kvällen hemma på terassen eftersom vi antog att tröttheten skulle slå till när som helst. Vi gick ner till närmsta butik och köpte med oss frukost, chips, vin och öl och sedan kom även Matilda (en av Antons bästa kompisar som bor i NY) hit och hängde med oss, himla mysigt med tanke på att vi inte detta på över två år nu. Det sjukaste var att hon bor i huset bredvid oss, vad är oddsen på det?! Vi skulle ju kunna ha bott hur långt ifrån varandra som helst i denna stora stad! 

 När hon var tvungen att dra till jobbet strax efter 20 gick Anton och la sig medan jag och mamma höll oss till 23. Konstigt hur en kan vara så slut och trött men ändå kan hålla sig uppe utan problem? Dygnande helt enkelt igår efter sammanlagt 5,5 timmars sömn, inte illa pinkat va? ;)

Här kommer lite bilder från lägenheten vi har hyrt, fint va? 

    
    
   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *