Redan onsdag?!

 God morgon! Vart tog den här veckan vägen? I morgon kl. 08 lyfter planet mot New York, hög tid att tvätta och packa idag med andra ord!

Börjar morgonen med en superdryck mot illamående och förkylning: citronjuice, riven ingefära, gurkmeja och hett vatten – värsta dunderkuren ;) Eller jag började förresten morgonen med att springa ner till systemet då jag kom på att köttet till kvällens gryta skulle legat i vinmarinad sedan igår men inte gjorde det, oops! Men nu är det fixat i alla fall och det blir nog bra ändå :)

Idag måste jag plugga och fixa inför resan som sagt och i kväll ska jag mysa med Marcus då vi inte kommer se varandra på 9(!) dygn. Usch vad jobbigt! Men men, vi ska båda ha det superbra på olika håll så det går nog bra :) Är så sjukt att tänka på att vi hade distansförhållande i över 2 år och bara sågs varannan eller var tredje helg? Lite skillnad mot nu när vi bor med varandra och är vana att ses så ofta :)

Nu ska jag ta tag i den här dagen, vi hörs mer senare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *