Sjukling.

 Hej och hallå. Här sitter jag och äter frukost innan det är dags för lite plugg. Ursäkta den dåliga uppdateringen men det var fullt ös i lördags och vi var inte i säng förrän 6.30 i söndags morse(!). I söndags röjde vi under eftermiddagen i lokalen innan vi åkte tillbaka till stan igen och igår var jag så fruktansvärt trött att jag knappt fick någonting vettigt gjort. Kunde knappt ta mig ur sängen på morgonen och kände mig helt sänkt. 

 På kvällen åt vi pulled pork framför tv:n och jag tänkte att lite sömn gör nog susen, i morgon är jag på topp igen! Tjena. Vaknade med huvudvärk i morse och var lika slut idag, tror att jag har feber. Men jag pallrade mig upp vid 10-tiden i alla fall då jag har massa plugg jag måste få klart innan vi åker till New York på torsdag morgon. Så typiskt att bli dålig just nu, har verkligen inte tid med det.

Hoppas verkligen att jag är piggare i morgon då mer plugg, tvätt, förberedelser och packning står på schemat…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *