Fixardag!

 Hej! Här har dagen gått i ett. Fixa massa mat och rodda och fixa. Ni vet hur det är att styra fest, tusen saker att ha koll på. Efter hemköpt thaimat till middag åkte vi ner till lokalen för att ställa ordning bord och stolar, duka, förbereda mat och massa annat. 

 En så himla fin bukett mamma fått av släkten nu när hon fyllde 50 år!

Vi var inte hemma förrän 23.30 någongång så då tog jag, mamma och Karin (mammas kompis) ett glas vi för att runda av kvällen. Ett glas blev visst fyra men nu ska vi i alla fall sova och förhoppningsvis(!) vara pigga i morgon när det väl gäller! Tiden går fort när man har roligt ;)

Hoppas ni har haft en härlig fredag, vi hörs mer i morgon så ska ni få se min 80-tals outfit, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *