Blidö med svärisarna!

 Vilket underbart dygn vi haft! Jag, Marcus och hans föräldrar tog bilen från Gävle till Blidö igår förmiddag. Vi stannade till i Norrtälje för lunch på Ett Glas innan vi åkte vidare ut till mamma.
Vi satte oss på altanen och drack lite vin innan vi började grilla och tog med den färdiga maten ner till bryggan för att njuta av den fina solnedgången. Mormor kommande över och åt med oss :)

   Var så himla kul att de äntligen fick träffas allihopa, har ju inte blivit så på grund av att de bor så långt ifrån varandra. Men med tanke på att vi vi hade det så trevligt och satt uppe till 3.30 och pratade så misstänker jag att de vill ses snart igen, superkul!
Idag ställde vi klockan för att åka ut till Norröra. Dock var vi så trötta att vi beslutade oss för att stanna hemma och njuta av den fina dagen istället. Vi satt ute i solen och pratade och tog sedan en sväng på Blidö så de fick se lite mer av ön. Mysig dag! Nu har de tyvärr åkt tillbaka till Gävle och jag och mamma ska väl dega i soffan framför tv:n resten av kvällen… Är helt slut efter gårdagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *