Underbara dag!

 Den här arbetsplatsen alltså – svårt att klaga! När jag slutade vid 14.30 tog jag och Caroline en varsin ribbåt då vi bestämt oss för att det är hög tid för mig att lära mig köra båt!Det gick hur bra som helst och vi gasade först runt Furusund och sen en sväng till Blidösundet innan vi åkte tillbaka till hamnen igen. Sen tog vi bilen till Norrtälje. Där blev det lite shopping innan vi åkte ner till Norrtälje gästhamn och fixade inför kvällens kick off! Vi åt god mat, pratade, skrattade och hade en supermysig kväll. Kom hem för en stund sen och nu är det dags att sova då jag ska till tandläkaren 9.20 i morgon. Hej efterlängtade semester, tack för att jag inte får någon sovmorgon i morgon..! Efter det bär det av mot Gävle och vad vi ska hitta på där får tiden helt enkelt utvisa ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *