Studenten 2008!

Idag är det SJU år sedan jag tog studenten! Sjukt vad tiden har gått fort! Dock har jag gjort så himla mycket roliga saker sedan dess, känns som att allt jag är och allt jag tycker har utvecklats sedan studenten. Kommer knappt ihåg hur jag var som människa innan dess? Skumt det där men det är väl snarare så att jag har glömt med tiden. Något jag har spenderar både mycket tid (och pengar…) på under de här åren är resor. Oj vad jag har rest när jag tänker efter. Har fått lite blodad tand så 2-4 resor per år har liksom blivit standard för mig, hehe. Förutom två backpackerresor på 2,5 respektive 3,5 månader har det blivit en hel del semestrar – allt från weekends till 2-3 veckor. Jag har sedan studenten besökt 15 länder: Thailand, Malaysia, Vietnam, Kambodja, Singapore, Laos, Kuba, Tyskland, Mallorca, Tjeckien, Kroatien, England, Ungern, Egypten och Island, och vissa länder flera gånger.  Favoritresemålet? Utan tvekan Thailand <3 Well well, resor är livet helt enkelt! Har även en nybokad resa med mamma och Anton i slutet av september: New York! Det ska bli så himla kul! Sist vi tre reste ihop så var vi på Kuba 2012 och vi hade det så galet roligt så jag är säker på att denna resa kommer bli minst lika rolig! 

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *