Hello wednesday!

Började morgonen med en omelett i vanlig ordning. Fy fan vad tråkig den blir utan ost btw… *fett 4 life <3*Efter frukosten blev det en morgonpromenad som jag varit sjukt dålig på sista tiden. Är verkligen dags att komma igång igen, behöver röra på mig för att må bra!45 minuter blev det och jag var sååå svettig när jag kom hem, var riktigt varmt och härligt ute idag! Hade lätt kunnat gå i kortärmat!Ja ni ser ju vädret <3

För övrigt håller jag på och tvättar just nu. Försöker även plugga vilket inte går så bra. Är så opepp, men det måste ju tyvärr göras. Ett genusarbete på 4,5 poäng ska in nästa söndag och det tar ju alltid längre tid än man tror så nu är det fullt fokus på det i några timmar. Ikväll ska jag och Marcus ut och äta, det ser jag fram emot väldans mycket!

Hoppas ni får en fortsatt fin onsdag! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *