Underbara lördag!

Jag blev kvar i Bromma efter middagen igår och bestämde mig för att stanna hela helgen. Sällskap, en härlig trädgård, god mat och dryck är väl dumt att tacka nej till? ;)

Idag har vi hjälpts åt att rensa i rabatten. Det ni ser ovan är det jag röjde bort, hehe. Blev lite skillnad om jag säger så!Innan det var dags att fixa med middagen satte vi oss i solen och delade på en flaska champagne, så gott och mysigt!  Spelade även lite fotboll med Melker i kvällssolen, älskar våren!  Sen blev det äntligen grillad kyckling, grönsaker, tsatsiki och bea – somrigt, grekiskt och såå gott! Efter det tittade vi såklart på Eurovision och underbara Måns – vilken kille va?! ;)

Underbar dag med andra ord, tänk om det alltid var så här ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *