Hej hallå!

 Hej på er! Här sitter trötta jag och har det bra! Har pluggat och varit nere på stan en sväng idag och nu sitter jag här med en god drink, lyssnar på en pod och ska snart åka hem till pappa och familj för middag. Jobbade faktiskt igår och mådde plötsligt helt bra igen, himla skönt! Vaknade dock lite seg och förkyld i morse men det har tack och lov lagt sig under dagen.

Kom på att jag väl inte har visat er min lägenhet? Här kommer en bild på en del av vardagsrummet där jag sitter nu i alla fall, tycker det är så himla härligt med det stora fönstret plus fransk balkong! 

 Fåtöljerna köpte jag av min fina vän Kelly när hon flyttade till Berlin – världen skönaste och bästa köpet!

Saknar dock en vanlig balkong men jag ska inte klaga, går väl inte att få allt här i världen! Har ändå en fin innegård och en stor fin park vid vattnet dryga 100 meter härifrån så jag tror jag klarar mig ;)

Som ni ser är fönstrena katastrofalt skitiga, jag måste verkligen tvätta dem någon dag! Fick ju inte riktigt en bra städad lägenhet när jag flyttade hit om jag säger så… Frågan är dock hur länge de håller sig rena och fina när en bor i innerstan? Vi får väl se helt enkelt :)

I morgon ska jag iväg på äventyr förresten, men mer om det då ;) Hoppas ni får en härlig fredagskväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *