Tagga weekend!

9997825044_588e731aa4_kGod morgon på er! Har jobbat två dagar nu, men fick ledigt idag så har passat på att sova ut, äta frukost i lugn och ro samt uppdatera min reseblogg lite med bilder från London och Hurghada :)

I morgon är det dags för en ny resa: Island! Ska bli så himla roligt att dels komma iväg och få lite semester igen och dels se ett nytt spännande land. Vi ska bland annat bada i Blå lagunen, äta middag på Fish Market, gå på ölprovning och åka på utflykt till den Gyllene Cirkeln. Ska även kicka igång semestern med en ordentlig champagnefrukost här hemma innan vi åker vidare till Arlanda – längtar!9977723935_61a761f018_k

Vi ska bo på ett relativt nytt hotell som ligger precis vid havet, verkar så himla mysigt där! Nä, nu ska jag ta en dusch, handla, träna, packa och lite sånt där nödvändigt :)

Hoppas ni får en fortsatt fin onsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *