Myskväll och ångest.

 

Idag fyller som sagt lillsyrran 13 år och det firades med bowling och middag på Helenes krog, supermysigt! Nu är jag hemma igen och ska försöka sova efter att ha tittat på filmen All Relative som var en helt okej komedi. Skön att slötitta på helt enkelt.

Har verkligen skitsvårt att somna ikväll, ligger bara och vrider och vänder på mig och livet känns allmänt kasst. Har kommit in en ångestperiod och just nu är den fan inte rolig, blä. Varit nere i säkert tre veckor nu, kan det bara vända någongång?! Hatar när allt känns så tråkigt och värdelöst utan någon speciell anledning, men förhoppningsvis vänder det väl snart så det är bara att fortsätta härda ut och låta livet rulla på som det sig bör :)

Hoppas ni får en fin helg, nu måste jag somna om jag ska orka med morgondagen..!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *