Fredagsmys!

 

Ursäkta den långvariga tystnaden, har verkligen inte haft någonting intressant att dela med mig av. Frukost, plugg, promenad, lunch, plugg, fixa middag, äta, titta på tv, sova. Det är ungefär så mina dagar brukar se ut – fancy va? ;) Snart blir det andra bullar men ibland behövs ju vardagen om en ska få ihop allting.

Idag har jag provtränat på ett nytt gym som jag troligtvis kommer köpa kort på på måndag. Jag har även varit så sjukt jävla uttråkad och rastlös att jag inte ens kunde se klart en film… Då tog jag beslutet att åka hem till pappa med familj för lite vin, middag och myskväll – precis vad jag behövde! 

Vi åt det ni ser ovan: lammfilé, rotfrukter i ugn, fetaostkräm och rösvinssås. SÅ jävla gott – speciellt köttet! Jag som inte ens brukar vilja testa lamm pga. koftsmak… Kan säga som så att ett bra lamm smakar som typ kalv, dvs. ljuvligt och inte ett spår av nån kofta <3

Nu har jag bäddat ner mig för en god natts sömn. I morgon vankas barnvakt till småsyskonen så det är ju skönt att en är på plats i tid så att säga ;)

Sov gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *