Morgonplugg och surrogatmödraskap.

 Idag var jag uppe med(innan) tuppen, det ni! Valde att inte försöka somna om efter att Marcus gått till jobbet vid 6-tiden eftersom jag ändå vaknar helt slut efter några timmar då.

Vaknade dock med ryggont i morse så efter frukosten kröp jag ner i sängen igen för att plugga och lägga mig på spikmattan i drygt 50 minuter och jag tror(!) att värken är borta nu. Spikmattan är verkligen fantastisk, gör himla gott för kroppen!

Nu ska jag fortsätta läsa på om prostitution och sedan börja skriva om surrogatmödraskap som mitt slutexaminationsarbete ska handla om. Himla spännande och intressant ämne kan jag tala om!

Den där Lars har jag inte mycket till övers för om jag säger så…

Ett litet lästips så här på onsdagsmorgonen: klicka er in på HEJ BLEKKs blogg och läs hennes åsikter om det. Öppnar nog upp mångas ögon och ger en bra introduktion till varför det (i alla fall enligt mig) inte är någonting som ska bli lagligt :)

Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *