Tröttmössan!

Hej vad tiden går..! Förra veckan hade jag fullt upp och hann knappt blogga alls. Amanda var här onsdag-fredag och fredag-söndag var jag i Gävle hos Marcus. Jag har som sagt haft massor att göra och ha därför inte sovit speciellt mycket så i natt lyckades jag sova 11 timmar, hehe. Tur att jag pluggar på distans och kan lägga upp arbetet lite som jag vill!

Vaknade vid 12 och gick då upp för att packa upp lite flyttkartonger i köket och baka två sorters bröd. Var sedan iväg och handlade en sväng, kikade i en antikbutik (dock var allt SVINDYRT!), tvättade ett par maskiner och målade därefter klart vardagsrummet så nu är det äntligen vitt och fint igen :)

(null)

(null)

(null)

I morgon kommer Marcus hit efter jobbet så då ska vi ut och äta på AG, mys! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *