Årets längsta dag?

Vilken dag! Känns som den varit hur lång som helst samtidigt som den gått fort. Gick upp 6.30 i morse, städade och fixade och tog tåget till Stockholm 9.45. Hämtade nycklarna och åkte till lägenheten. Kom först inte in i porten då jag fått fel nyckel och blev orolig över att hela nyckelknippan var fel. Som tur var kom brevbäraren efter en liten stund och han blev glad över att träffa (och släppa in) mig då han hade ett brev till mig. Eftersom jag inte flyttat in än står ju inte mitt namn på dörren så han visste inte vart jag bodde. Jag kom tack och lov in i lägenheten och plingade sedan på hos grannen för att fråga om portkoden så jag skulle kunna komma in framöver.

Jag passade på att handla hem mat så det finns lite att äta om det blir sent i morgon och fixade även så jag fick rätt nycklar av fastighetsskötaren. Vid 14.30 åkte jag hem till pappa för att tillsammans åka och köpa färg, mikro, vattenkokare, ett sidobord mm. Skönt att passa på när någon har bil! Vid 18-tiden var vi äntligen i lägenheten och kunde börja måla och fixa. Vi började dock med en klassisk flyttmiddag på en filt på golvet innan sovrumsväggarna blev vita och fräscha ;)

(null)

(null)

(null)
Nu är klockan snart 22 och vi är hemma hos pappa och dem igen. Är väl snart dags att sova då jag ska upp vid 7 i morgon för att åka till Örebro med Anton och hämta alla prylar… Huuur ska vi orka?! Haha

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *