Glammigt värre!

Hej hallå världen. Glammigare än såhär blir det inte idag. Är genomförkyld och seg, svårt att få någonting vettigt gjort då. Dock har jag ägnat en stund åt Divine-jobb vilket jag tänkte fortsätta med. Planera tidningens framtid, nya medarbetare, upplägg, skriva artiklar osv. Det finns alltid saker att göra om jag säger så :)
(null)
Just nu söker vi personer som vill skriva om jämlikhet/jämställdhet/feminism, utanförskap, miljöproblem och självkänsla. Känns det intressant får du gärna maila mig på emelie.lh@divinemagazine.se och berätta lite om vem du är samt skicka med ett arbetsprov på en krönika/artikel som du tror kan passa tidningen :) Arbetet är i dagsläget ideellt men gillar du att skriva och vill nå ut med dina texter till en större publik är det en superrolig upplevelse och en bra erfarenhet!

Hoppas ni får en fortsatt fin torsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *