Nya skor och fina mami <3

Idag lämnade jag lägenheten för första gången på två dygn, kände att det var på tiden! Åkte ner på stan och köpte ett par vinterskor i läder som var nedsatta från 899:- till 499:-, vilket kap! Smsade mamma med en bild på dem då hon har tjatat i flera år på att jag måste köpa ett par schyssta skor i äkta läder och inte massa billiga plastskor som går sönder stup i kvarten. Har dessutom gått runt i gympaskor alt. Converse sedan i somras så ja, det var verkligen på tiden! Gullig som hon är smsade hon precis att hon fört över 500:- för skorna <3 Hon vet vad en fattig student behöver hon! (null)
Efter skoshopping köpte jag lite spackel så jag kan dölja hålen i väggarna när jag flyttar och sedan åkte jag till Willys och storhandlade så jag har mat som räcker tills jag flyttar härifrån! Lagade även världens godaste middag ikväll:

(null)
Köttbullar på ekologisk blandfärs, blomkålsmos med smör, gräddsås med champinjoner, sockerfri lingonsylt och smörgåsgurka <3

Nu ska jag ta och titta på en dokumentär (Interners underbarn) innan det är dags att sova. Vi hörs mer i morgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *