Flytt!

I mitten av februari sker det äntligen: flytt tillbaka till världens bästa stad! Trodde aldrig att det skulle lösa sig med en egen lägenhet med tanke på Stockholms bostadsmarknad men plötsligt händer det hurrni! En 2:a på Fridhemsplan – drömmen! Den är dock jävligt sliten och ska renoveras när mitt kontrakt går ut men det skiter jag fullständigt i just nu, lite färg på väggarna och sen fylla upp den med möbler så blir det nog tiptop ändå :) Inte riktigt läge att vara petig och kräva ett toppfräscht boende just nu känner jag, haha. Från en sketen etta på 22 kvm i Örebro till en tvåa på 66 kvm i Stockholms innerstad – underbart!

Bjuder såklart på bilder när jag är inflyttad och klar, tills vidare får ni nöja er med den här bilden från vardagsrummet som visar vilket skick den är i just nu ;)

(null)

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *