När trötthet och stress tar över.

Vilken underbar veckan vi har haft, Amanda och jag. Sol, bad, värme, drinkar, vila, tidiga kvällar, sena nätter, skratt och lycka. Livsglädje. Så jävla härligt!

Nu är vi dock tillbaka i vardagslivet (även om det inte känns så) och idag kom verkligheten ifatt mig. Trodde en veckas semester skulle göra susen men jag är bara SÅ trött. Och även stressad över allt som måste tas tag i nu. Känns som kroppen ska ge upp, hatar den känslan. Jag borde vara så glad över allt som skett och allt som är, men det enda jag vill göra just nu är att krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet och aldrig mer stiga upp på grund av att jag aldrig kommer orka.

Så vidrigt att vara så här trött på allt.

Nej, det enda rätta är väl att jag går och lägger mig och hoppas att jag vaknar upp med ny energi i morgon då jag har massa plugg att ta igen efter en veckas ”ledighet”. Ska även ut till Blidö med Marcus då. Saknar honom SÅ mycket!

Vi hörs mer i morgon med ny energi och mer pepp på livet!

(null)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *