Denna jäkla träningshets.

Ett nytt år innebär för många nya krävande nyårslöften där vi ska bli den bästa versionen av oss själva, nå nya mål, börja träna och komma i form. Det sistnämnda, att börja träna och gå ner i vikt, är någonting vi påminns om varenda jäkla dag i medierna. Inte konstigt att ätstörningar är vanligare än någonsin just nu. Vi kan självklart göra aktiva val och bestämma över vad vi vill se på instagram och bloggar etc, men sedan möts vi ständigt av ”tips” på hur vi ska nå allt på bästa och snabbaste sätt vare sig vi vill det eller inte genom andra sociala medier, tv:n, tidningar och mail. Bara den senaste veckan har jag fått följande mail till mig vilket jag tycker säger en hel del om hur vårt samhälle ser ut idag. Varken bra eller hälsosamt med tanke på hur mycket press och stress det bidrar till. Är man intresserad av hälsa och allt som hör till tycker jag att det är upp till varje person att söka efter fakta och läsa på om det. Att få det upptryckt i ens fejs varenda jäkla dag gör ingen väl utan får oss bara att må ännu sämre och tycka om oss och våra kroppar ännu mindre.

IMG_5137.PNG

IMG_5140.PNG

IMG_5143.PNG

IMG_5141.PNG

IMG_5142.PNG

One Comment

  1. Tyckte det var som värst i somras, såfort man var inne på instagram så var där träningsbilder. Nu har det ändå taggats ner en del! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *