Fuck cancer!

Eftermiddagen spenderades med Emma och Amanda på Scandic där Ung Cancer hade ordnat en pärdag. Jag fick ihop 14 armband plus ett till mig själv på drygt 2,5 timmar. Känns himla fint att ha varit med och stöttat på det här viset. 14 armband kommer ge 1400:- till verksamheten och många bäckar små hurrni :)

För att se om det arrangeras någon pärldag i din stad kan du klicka dig in här! Tycker även att du ska köpa ett armband eller någonting annat fint här om du inte redan har gjort det. Perfekt att ge bort i julklapp!

Förutom att göra en god gärning kan jag tala om att du får ett armband själv om du gör minst fem till. Du blir dessutom bjuden på fika, får vara kreativ och mysa med andra härliga människor. Klar bästa söndagen på länge!

IMG_3415.JPG

IMG_3419.JPG

IMG_3424.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *