Sjukstuga.

Tanken var att jag skulle vakna pigg, glad och träningssugen i morse men istället vaknade jag seg och trött. Insåg efter frukosten att jag inte mådde så bra så dagen får spenderas i soffan även idag. Vore typiskt om jag blev sjuk nu när vi ska börja skriva c-uppsats och kommer ha fullt upp… Aja, får hålla tummarna för att det vänder och att jag är pigg snart igen.

Jag tog trots allt en promenad till Coop för att handla hem lite mat, kylen börjar eka tom och jag är illamående och egentligen inte sugen på någonting just nu. Men näring behövs ju om en ska bli bättre så jag plockade på mig lite godsaker som jag hoppas gör susen :)

IMG_2793.JPG
Ett tips: starta dagen med att dricka varmt vatten med citronjuice och riven ingefära – supergott, fräscht och nyttigt!

IMG_2792.JPG
Fortfarande höstfint ute!

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *