Julfeeling!

Det blev ett Gossip Girl-maraton igår och jag såg hela 12 avsnitt igår, dvs. 7 timmars tittande, hehe. Men ibland är det så himla skönt att släppa alla måsten och drömma sig in i en annan värld med andra problem. Skönt att inse att en inte lever i den ytliga och falska världen, även om jag älskar serien och mår bra av den. I vilket fall som helst så var det igår kväll dags för avsnitt 11 där de firar jul och jag fick sådan himla julfeeling! Det såg så himla mysigt ut och jag längtar verkligen till jul nu. Ska bli mysigt att fira jul med familjen eftersom jag var i Thailand förra året. Bara umgås med nära och kära och mysa. Älskar julen! Har börjat fundera på julklappar och jag skulle vilja göra lite egna i år, pyssla lite! Har ni några tips så får ni gärna säga till!

IMG_2786.JPG
Hur mysigt ser inte det här ut?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *