Soffhäng.

Tentan gick bra! Så skönt att det är över och att jag äntligen kan släppa den. Svåraste tentan hittills och även den (näst?)sista på hela utbildningen, hur skönt är inte det liksom?! Nästa vecka får vi svar på vår senaste tenta och jag räknar faktiskt med omtenta på den eftersom det var vissa saker vi hade missat att plugga. Vi som trodde att vi hade stenkoll, haha! Men det är sådant som händer helt enkelt. Dock är den tentan hundra gånger enklare än den idag så det känns lugnt ändå :)

Jag spenderar den här eftermiddagen i soffan framför Gossip Girl. Ska inte göra någonting idag och det känns superskönt med en lugn helg. I morgon ska jag passa på att träna också, har inte gjort det på hela veckan. Hoppas ni får en fin lördag!

IMG_2719.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *