SVT Flow.

Igår besökte jag SVT Flow för första gången och det slutade med att jag tittade i över 4 timmar, hehe. Först tittade jag som sagt på de tre avsnitten av Ett härligare liv, sen tittade jag på Ginas Värld då hon besökte det Buddhistiska templet Plum Village i Frankrike. Väldigt intressant, älskar buddhismen! Måste börja läsa min Buddhismbok som jag köpte i Thailand i vintras snart :) Som om det inte var nog såg jag att alla avsnitt av Torka aldrig tårar utan handskar även fanns där, och eftersom jag inte har sett dem än var jag ju såklart tvungen att streckkolla på alla avsnitt, hehe. Men det gjorde mig gott den här kvällen, gillar när det är lite djupare och tänkvärt innehåll, det får en att uppskatta livet och allt bra en har. Ens egna problem är ju en piss i missisippi liksom.

Nä, nu ska jag borsta tänderna och gå ner till skolan för lite tentaplugg, ska även bjuda på lite bilder från pappas 50-årsfest om en stund. Ha en fin torsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *