Oktoberfest!

I fredags hade pappa 50-årsfest med temat oktoberfest. Vi hade en inhyrd kock som grillade och fixade tillbehör, allt i stil med temat såklart. Jag hade även förberett ett musikquiz som jag tror var väldigt uppskattat. Det roligaste var efteråt när jag frågade pappa vad han tyckte om det och att han sa något i stil med att ”jo det var bra, men det var ju lite för lätt med 800 grader”. Varför så kul? Jo, därför att det faktiskt var mamma, pappa, barn som var rätt svar, haha. Det var i alla fall en supertrevlig kväll och natt med släkt och vänner. Här får ni lite bilder :)SONY DSC37 vuxna var vi som satt ute på altanen!

SONY DSCMarcus och jag <3

SONY DSCKocken!

SONY DSC

Farfar höll tal

SONY DSCJag och lillebror Anton

SONY DSCVi höll också ett kort men ”välformulerat” tal ;)

SONY DSCIn action

SONY DSCLite mingel på den enda lilla fria ytan som fanns, haha

SONY DSCGlad 50-åring! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *