En bättre dag!

Idag känns allting mycket bättre, himla skönt! Jag behöver liksom smälta förändringar innan jag kan acceptera och gå vidare och till och med  börja gilla läget. Livet och allt som sker går aldrig att förutse och då och då händer det oväntade saker. Då är det ju egentligen bara att acceptera och göra det bästa av situationen, även om det varken känns så himla kul eller lätt för stunden :)

Jag tittade för övrigt precis tillbaka i arkivet och såg att jättemånga bilder har försvunnit när jag flyttade över bloggen hit, så himla tråkigt :( Många bilder raderar jag nämligen när jag har laddat upp dem här. Men men, svårt att göra någonting åt det nu, bara gilla läget där med ;) hehe. Vad jag också har gjort är att jag precis rensat bland bilderna från Kroatien i somras och strax kommer ett inlägg upp med massa bilder därifrån. Längtar tillbaka galet mycket nu när jag ser hur härligt allting var!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *