Skitmorgon.

Idag är jag på fruktansvärt dåligt humör. Ligger i sängen med en kopp te och tittar på Nyhetsmorgon. För det första så vaknade jag återigen klockan 6.15 av grannens väckarklocka efter 5 timmars sömn. Somna om? Nej ni, inte idag inte. Är med andra ord skittrött och inte nog med det så fick jag igår svar på något jag känt på mig sista tiden. Var rädd att jag skulle jinxa det när allt såg så bra ut och det känns precis som jag har gjort det nu. Fan. Jag hatar verkligen när saker och ting inte blir som jag har tänkt mig. Det kan handla om allt från en bestämd kompisträff till framtidsplaner, det spelar ingen roll. Bestämmer man någonting så gör man det också. Fy fan. Aja. Livet går väl vidare men just nu är jag bara så less på att en sak, som kanske till och med löser sig, kan göra en så jäkla nere trots att det är så mycket annat som är så bra här i livet. En dålig grej av hundra bra och den dåliga väger mest? Så ovärt.

IMG_2623.JPG
Nä, nu ska jag sluta sura, försöka vända det här humöret och göra den här dagen till en riktigt bra en! Hoppas ni får en piggare och bättre start på morgonen ;)

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *