Utslagen.

Eftersom vi inte har haft någon skola idag har jag haft en riktig slappardag känns det som. Jag vaknade av mig själv vid 8.30, låg och drog mig i sängen, åt en lång frukost framför Nyhetsmorgon, skrev ett långt blogginlägg och plötsligt så hade flera timmar passerat. Jag fixade ordning mig och åkte till gymmet där jag körde crosstrainer 20 minuter följt av ett 50 minuter långt armpass. Något slut i armarna efter det om jag säger så ;)

När jag kom hem åt jag lunch, jobbade lite med Divine och tog en välbehövlig dusch. Nu ligger jag utslagen i soffan med en kopp te framför Pretty Woman som jag började titta på igår kväll. Vid 18-tiden kommer Carl och Ludvig hit för tacokväll och sen misstänker jag att jag kommer tokdäcka. Det här tråkvädret gör mig så fruktansvärt seg och trött, usch! Borde verkligen börja plugga till tentan nästa vecka men det går ju sådär med det om jag säger så…

IMG_2550.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *