Underbara helg!

Vilken helg vi har haft, så himla bra på alla sätt! I fredags var vi som sagt hemma hos mig och åt världens godaste fisksoppa och drack vin innan vi åkte ner på stan för utgång på Harry’s. Efter en hel del dansande gick vi förbi donken innan vi hoppade på bussen hem.

IMG_2471.JPG

IMG_2487-0.JPG
I lördags vaknade vi vid 9-tiden och jag mådde faktiskt riktigt bra, så himla skönt! Efter en lååång frukost framför Nyhetsmorgon och IDOL-reprisen åkte vi ner på stan för lite shopping och fika. Kvällen spenderade vi i soffan med tacos, dipp och andra godsaker medan vi tittade på båda SATC-filmerna och Chalet Girl. Myskväll på hög nivå!

IMG_2500.JPG

IMG_2501.JPG
Idag hade vi ställt klockan på 9 då det var frukostbuffé på Java som stod på schemat. Riktigt gott och mysigt, dessutom kostar det bara 84:- så det är riktigt prisvärt. Måste bli mer sånt framöver!

IMG_2509.JPG

IMG_2510.JPG
Efter frukosten åkte tjejerna hem och jag har ägnar mig åt lite Divinejobb, städning och en välbehövlig tvättid. Nu sitter jag i soffan framför filmen ”Think like a man” och ögonen går typ i kors. Trött är bara förnamnet men det vore ju inte helt fel att somna i tid ikväll så jag är pigg i morgonbitti!

Hoppas ni också har haft en fin helg!

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *