Prioriteringar.

Igår brände jag av ett sånt sjukt skönt pass på gymmet! Kände mig så stark och pigg vilket var himla härligt då jag oftast är så trött hela tiden..! På morgonen blev jag dessutom, av en slump, intervjuad av NA, så nu är jag lite nervös över hur det kommer bli när det publiceras. Vet inte ens när eller vart? Men jag länkar nog när det är uppe i alla fall :)

Idag har jag varit i skolan, förberett och genomfört en redovisning och efter det promenerade jag hemåt stället för till gymmet som var den egentliga planen. Hade så ont i magen så gymmet kändes inte lockande för fem öre. Kom på att jag har ägglossning så det är troligtvis därför. Bättre då att lyssna på kroppen och prioritera välmående istället för måsten känner jag. Träna kan jag göra i morgon eller någon annan dag när jag känner mig bättre och mer pepp!

IMG_2367.JPG
Plugg & lunch i skolan idag.

IMG_2373.JPG
Hur underbart väder har vi inte?!

Nu ska jag ägna mig åt en spännande mailkonversation gällande Divine och sen lite tentaplugg. Senare ska jag laga pizza till middag. Ska prova ett nytt recept så jag hoppas att det blir gott! Bjuder på bilder och recept senare ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *