Slut på veckan.

Då var den här veckan över och jag måste säga att den har varit riktigt bra! Det har hänt en del roligheter som jag tyvärr inte kan dela med mig av nu då det är hemligt, men ni kommer få veta det när det närmar sig :)

Nu hoppas jag att den kommande veckan känns lika bra den med och att den bjuder på en hel del trevligheter. I helgen kommer i alla fall Caroline och Elin hit och hälsar på och det ska bli supermysigt!

I brist på bilder får ni en liten lista som får avsluta den här söndagen!

Dagens bästa: alla snapchats på bakfulla vänner medan en annan var ute och njöt av dagen så nykter det bara går att vara!

Dagens sämsta: Marcus åkte hem igen :(

Dagens film: The Last Song. Bra och fin film som för det mesta var lättsam att se, men varning för gråt…

Dagens önskan: Att jag får vara lika glad och pepp på livet nästa vecka också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *