Lördagen & filmtips!

Då var söndagen här och Marcus har åkt hem igen. Igår åkte vi till Marieberg där jag köpte en födelsedagspresent till mamma och även en stekpanna på IKEA. När vi kom hem igen slängde jag ihop två caesarsallader som vi mumsade i oss innan vi begav oss ner på stan för att gå på bio. Vi såg The Equalizer och jäklar vad bra den var – se den om ni inte redan gjort det! Kvällens senare del spenderades i soffan framför filmen Blended som också var riktigt bra, dock mer rolig än spännande :)

Nu har jag precis promenerat till affären och handlat mat inför veckan. Frågan är hur allt ska få plats i kylen men det brukar ju lösa sig på något vänster… Nu ska jag hem och äta lunch och baka fröknäcke i alla fall. Så himla skönt med en lugn helg som kan nyttjas till fullo och inte spenderas i soffan bakfull ;)

IMG_2333.JPG
Härligt höstväder idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *