Att uppskatta tystnaden.

Jag vaknar och kan inte somna om. Jag sätter på tv:n där jag möts av Nyhetsmorgon, fixar en kopp kaffe och tänder ett ljus på nattduksbordet. Mysig morgon. Jag hittar ett klipp som jag vill titta på. Stänger av ljudet på tv:n och det förblir sedan tyst efter att klippet är spelat. Jag börjar skriva ett blogginlägg. Jag vill förmedla vad jag känner och hur jag mår i ord. Det är svårt, men efter en stund faller allt på plats och fingrarna tar över och orden radas upp efter varandra på skärmen. Jag pausar. Njuter av tystnaden och det mysiga skenet som ljuset för med sig. Njuter av lugnet, av ledigheten, av livet. Jag mår bra. Skrivflowet fortsätter. Jag vill skriva skriva skriva. Funderar på hur det skulle vara att skriva en bok. Vad skulle den handla om? Skulle jag klara det? Skulle jag skriva tillräckligt bra? Ingen som vet och kanske får vi aldrig veta det heller.

Tystnaden. Den nu underbara tystnaden som ibland kan få mig att må så dåligt. Jag önskar att jag alltid kunde få må så här när det var knäpptyst runtomkring mig. Känna mig kreativ och tillfreds. Kunna uppskatta tystnaden och njuta. Känna att jag mår bra och att jag alltid vill må så här. Kunna släppa alla måsten och bara vara. Nu.

3 Comments

  1. Haha jooo, tror det? Men det var så länge sedan nu… nu verkar adressen vara tagen av någon annan, hah! Hur är det med dig? :)

    • ja, för jag hade kvar det i mitt bloglovin-flöde och nu har det kommit massa filmer hela tiden så tänkte att antingen är det typ nåt virus eller så måste du ha tagit bort den, haha!

      Det är bara fint här! Hur mår du? :)

      • Ja, tror jag tagit bort den och att någon annan tog adressen efter mig, men verkar ju vara en fett skum sida också, haha. Dåligt att den fortfarande kommer upp på bloglovin’ ändå…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *