Höstmys och mående.

Efter en pluggdag och handling inför helgen hann jag hem en sväng och lägga huvudingrediensen (ekologiskt nötkött) till morgondagens middag i marinad. Det ligger nämligen och gottar sig med rödvin, vitlök, timjan, krossade enbär, gullök och morötter just nu. Doftar ljuvligt! Men mer om den (förhoppningsvis) underbara gryta i morgon när jag smakat den!

Fick sådana otroliga höstfredagsmyskänslor när jag stod där och hackade och blandade marinaden. Tror doften av rödvin och skymningen utanför fönstret gjorde sitt. Finns i mina ögon inget mysigare än att komma hem lite småfrussen en fredagseftermiddag när solen börjar dala, korka upp en flaska gott rödvin, tända ljus, sätta på lite skön loungemusik och börja laga nån typisk ”höstmat” som någon gryta, gratäng etc. Såå himla mysigt, är så pepp på höst! Känner mig liksom genuint lycklig när jag ser sådana här stunder framför mig och trivs verkligen med livet just nu! Känns skönt att må bra efter en sommar och början på höst som varit lite upp och ner. Värmen i år har verkligen tagit kål på mig, trots att jag brukar älska värme. Jaja, får hålla tummarna för att det håller i sig nu och att hösten blir så bra den bara kan :)

Nu ska jag ner på stan och möta Amanda och Anja, hoppas ni får en mysig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *