Idioter och en klok skribent.

Jaha ja, då sitter jag här framför Paradise Hotel igen och skäms nästan för att jag bidrar till ett sådant skitprograms tittarsiffror. Men men, ibland är det bra att inte blunda för verkligheten och faktiskt inse hur sjuka värderingar vissa människor faktiskt har. Att tjejer är troféer till exempel. Fint grabben, verkligen. Och nu då?! ”30 stycken är fruktansvärt mycket för en tjej” när de pratar om antal sexpartners. Och då har en snubbe precis sagt att han legat med 300 brudar och ingen höjde på ögonbrynen. Fy fan alltså, jävligt sjuka åsikter. Skulle vilja fråga vilka killarna får ligga med då om tjejernas antal inte får stiga i deras takt? Svårt att ligga utan en partner liksom (sen behöver det inte vara just tjejer som ska ligga med dessa killar men i det här fallet verkar det som det i alla fall).

Jaja, över till någonting roligare! Idag har jag gjort en intervju med en känd och otroligt klok bloggare som faktiskt skrev en krönika om ovanstående ämne nyligen… Någon som kan gissa vem det är? I nummer 9 av Divine Magazine får ni svaret!

IMG_1954.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *