Gårdagens dalasightseeing.

Efter utcheckningen klockan 11 åkte vi ner till stranden i Rättvik och gick ut på piren och njöt av det vackra landskapet. Efter en sväng till Tällberg åkte vi vidare till Nusnäs för att kika på dalahästtillverkningen. Därefter blev det ett lunchbesök i Mora innan vi nådde vår slutdestination Orsa. Vi bodde på stadshotellet och det var verkligen skitdåligt. Aldrig mer ett besök där, varning varning. Finns säkert hur fina och mysiga ställen som helst i Orsa men vi drog verkligen en nitlott! Aja, vi hade det trevligt i alla fall. Drack vin, åt goda ostar och tittade på film på seneftermiddagen och vid 21 tog vi en promenad till campingen där stadens sportbar och bowling ligger. Supergod mat och bra service! Vid 23 var vi hemma igen och båda somnade snabbt framför några avsnitt av Californication som vi började titta på.

IMG_1908.JPG

IMG_1910.JPG

IMG_1909-0.JPG

IMG_1911.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *