Mysiga ledighet!

Igår när jag kom till Bella hade hon lagat en supergod köttfärssoppa som vi mumsade i oss. Efter massa prat och en promenad slog vi oss ner framför Idol med massa godsaker och en flaska champagne, himla fin kväll! Självklart tittade vi även på premiären av Paradise Hotel, ska bli riktigt kul att se vad som händer ikväll när ett gäng ”hunkar” anländer och rör om i grytan ;) Sjukt ytligt program, jag vet, men ibland är det ju så skönt och underhållande att titta på program som kräver noll tankeverksamhet ;)

IMG_1871.JPG

IMG_1868.JPG

IMG_1870.JPG

IMG_1872.JPG
Just nu duschar Bella och jag sitter nedsjunken i hennes säng/soffa medan regnet smattrar utanför hennes stora, härliga fönster. Älskar hennes lägenhet! Om några timmar ska vi åka ut till Blidö för ett par dagar med ännu mera chill. Älskar sommarlov!

IMG_1879.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *