Gooood morgon!

…tänkte jag säga, hehe. Klockan är visst 14, oops! I natt har jag verkligen sovit ut och samlat energi, så himla härligt! Somnade strax efter tolv, vaknade vid åtta och somnade om till elva – grymt! Nu är jag nyduschad, nysminkad och på väg ner på stan för ett besök på systemet. Om tre timmar vankas 65-årsfest (tre kompisar fyller 21, 22 & 22) och det ska bli superroligt! Vädret är på vår sida också vilket jag är tacksam för då planen är att vi ska vara ute hela kvällen!

Igår var jag vara hemma hela dagen och jobbade med Divines nya hemsida. Kika gärna in den om ni inte redan gjort det! Det är mycket jobb kvar både designmässigt och innehållsmässigt men nummer ett och nästan hela nr 2 från i år är inlagda nu iaf..! Det tar sin tid kan jag lova men jag tror att det kommer bli grymt när det är klart!

Hoppas ni får en finfin lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *