Kortvecka och långhelg!

POFF så var den veckans tre arbetsdagar förbi, sjukt hur fort tiden går? Galet! Nu väntar 4 dagars ledighet, hur lyxigt känns inte det efter tre veckors ”heltidsarbete”?! Nästa vecka väntar tre dagars praktik och en dag, eller ja, 1h och 50 minuters (plugg ni vet) avslutande seminarie ned en femminuters redovisning och sen har jag SOMMARLOV! Känns helt sjukt att skriva? Redan? På riktigt? Ska i vilket fall bli så jäkla underbart, ska bli så härligt att flytta ut till Blidö, mamma och lillebror för ytterligare en sommar – bästa tiden på hela året <3

Efter praktiken idag infann sig den där obligatoriska "jag är ledig i morgon, solen skiner och här sitter jag ensam och rastlös"-känslan så nu sitter jag i skrivande stund på bussen på väg till bästa Amanda för en mysig vinkväll och sen får vi se vart kvällen leder oss ;)

Hoppas ni också får en skön långhelg och kan njuta av diverse trevligheter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *