Valvaka.

Plötsligt är söndagskvällen här och just nu kikar jag på SVTs valvaka. Igår blev det en lugn dag med vila, tacos och filmtittande (Mud, Gökboet och The Heat – alla är sevärda!). Skönt och behövligt efter fredagens festligheter ;)

Idag åkte Marcus hem redan vid 11-tiden så efter det har jag ägnat mig åt att städa, duscha, handla, laga mat och avslutningsvis hängt ute i solen med Amanda i några timmar.

Nu är det snart dags att sova och hålla tummarna för att SD får mindre röster än någonsin….. Hemskt att ca 25% av fransmännen som har röstat har lagt sin röst på ett främlingsfientligt parti. Usch!! Jaja, nu hoppas vi att Sverige skickar iväg lite vettiga människor så vi slipper allt för många idioter i Europaparlamentet…

Nattinatti! <3

2 Comments

  1. Sharon

    Dear Emelie

    I am trying to contact you regarding your travel blog http://emeliereser.blogg.se/. Is there an email address that I can write you to? Or can you please write an email to me? Please include the address of your blog as well?

  2. Sharon

    Dear Emelie

    I am trying to contact you regarding your travel blog http://emeliereser.blogg.se/. Is there an email address that I can write you to? Or can you please write an email to me? Please include the address of your blog as well?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *