Torsdagsupdate.

Dagarna springer iväg och nu är det plötligt bara 12-13 dagar kvar av praktiken och exakt tre veckor tills vi får sommarlov! Hur gick det till?! Underbart i vilket fall som helst, längtar något fruktansvärt till ledighet, sol och bad just nu :)

Praktiken rullar på och jag stortrivs som sagt. Jag har fått en helt annan syn på hur kommunikationsyrket kan fungera och jag har både lärt mig en hel del samtidigt som jag ändå har fått bidra lite, kul!

Idag står gymväskan packad bredvid skrivbordet och jag ska tvinga mig iväg till gymmet när arbetsdagen är slut. Att gå in och träna inomhus i det här underbara vädret tar ju emot, men jag vet ju att jag mår så fruktansvärt mycket bättre om jag får röra på mig ordentligt så nu är det bara att kämpa på – sista rycket inför sommaren!

20140515-135110.jpg
Äntligen är sommarvärmen tillbaka!

20140515-135242.jpg
//tröttpraktikant89

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *